Nieuws

Persbericht

België en Oekraïne ondertekenen veiligheidsakkoord

Eerste minister Alexander De Croo en de Oekraïense president Volodimir Zelenski hebben in Brussel een veiligheidsakkoord ondertekend. België zal dit jaar nog 1 miljard euro militaire  steun geven aan Kiev.
Persbericht

Eerste Minister ontmoet hoofd van IMF

Hieronder vindt u het persbericht naar aanleiding van de ontmoeting tussen Eerste Minister Alexander De Croo en Kristalina Georgieva, hoofd van het Internationaal Monetair Fonds. 
Persbericht

Eerste Minister Alexander De Croo ontmoet Britse premier Sunak

Eerste Minister Alexander De Croo heeft de Britse premier Rishi Sunak ontmoet in Downing Street.Lees hier het persbericht. 
Persbericht

Toespraak van Eerste Minister Alexander De Croo bij de Verenigde Naties

Eerste Minister Alexander De Croo heeft de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toegesproken in New York.Hieronder vindt u de integrale toespraak terug.
Persbericht

Engie en de Belgische federale regering bereiken een akkoord over de verlenging van de kernreactoren Tihange 3 en Doel 4

Engie en de Belgische federale regering hebben op 28 juni 2023 een tussentijds akkoord ondertekend over de modaliteiten voor de verlenging van de kernreactoren Doel 4 en Tihange 3 met 10 jaar. Het akkoord beoogt een evenwichtige spreiding van de risico's tussen beide partijen en het wegwerken van de onzekerheden rond de verwerking van het kernafval.
Persbericht

Nieuw steunpakket voor Oekraïne

Het kernkabinet heeft vandaag een nieuw steunpakket voor Oekraïne goedgekeurd. Met het pakket ondersteunt ons land Oekraïne en de Oekraïense bevolking bij de voorbereiding van een tegenoffensief tegen Rusland. 
Persbericht

België gastland voor tweede North Sea Summit

België gastland voor tweede North Sea Summit

Geen inhoud gevonden voor de geselecteerde criteria.