De Eerste Minister uitnodigen

De Eerste Minister uitnodigen

De Eerste Minister krijgt talrijke uitnodigingen voor een brede waaier van activiteiten, gaande van het verzorgen van een officiële opening tot het houden van toespraak of aanwezigheid op een belangrijk evenement. De Eerste Minister vindt het belangrijk om op het terrein te gaan en, in de mate van het mogelijke, op uitnodigingen in te gaan. Het geeft hem de kans om op een directe manier met mensen in dialoog te gaan.

Zo tijdig mogelijk

Om u verzoek aan de Eerste Minister over te maken, dient u onderstaand formulier te gebruiken. Tracht uw verzoek zo tijdig mogelijk te doen. Zo maakt het meer kans om weerhouden te worden. Houdt er ook rekening mee dat donderdag en vrijdagvoormiddag moeilijke momenten zijn omwille van de parlementaire zitting (donderdag) en Ministerraad (vrijdag). Een toezegging gebeurt steeds “onder voorbehoud”.

De Eerste Minister tekende het Charter ter bevordering van inclusieve panelsDat wil zeggen dat hij bij voorkeur deelneemt aan panels wanneer zij een diverse en inclusieve samenstelling kennen. We ontvangen daarom graag van u de naam + bio van de andere panellisten.

Uw evenement
:
:
min
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
Uw gegevens

De beleidscel van de Eerste Minister verzamelt de gegevens die u op dit formulier vermeldt, enkel om uw aanvraag te behandelen. Meer info op onze pagina persoonsgegevens.