Nieuwsbericht

Dag van de ondernemer: bezoek aan Piet Moodshop in Gent

Op de ‘Dag van de Ondernemer’ bezocht Eerste Minister Alexander De Croo  de Gentse winkel Piet Moodshop. Met zijn bezoek wil de Eerste Minister ondernemers die door een moeilijke periode gaan een hart onder de riem steken.

 

De coronacrisis is niet alleen een gezondheidscrisis. Het is ook een ernstige sociaaleconomische crisis die een grote groep mensen en bedrijven zwaar treft. Zoals bijvoorbeeld de designwinkel Piet Moodshop, in het hartje van Gent die tijdens deze tweede golf van de coronacrisis verplicht gesloten blijft.

Alexander De Croo: “De coronacrisis hakt er stevig in bij heel wat bedrijven. Daarom haalt de federale regering alles uit de kast met een breed sociaaleconomisch steunpakket om gezonde bedrijven door deze crisis te loodsen. Zo werd onder andere het overbruggingsrecht voor zelfstandigen verdubbeld.”

Voluit voor webshop

De Eerste Minister had vooral veel lof voor de veerkracht en positieve mentaliteit van Christophe Verbeke en zijn team van Piet Moodshop die vandaag volledig inzetten op hun webshop. Met succes.

Alexander De Croo: “Elke crisis is een kans en zet ondernemers aan tot nieuwe creatieve oplossingen. Het is ongelooflijk wat een digitale sprong voorwaarts we de afgelopen maanden met zijn allen hebben gemaakt. Die creatieve kracht van ondernemers zal ongelofelijk belangrijk zijn als we deze zware crisis willen overwinnen.”